Παραιτήθηκε από μη εκτελεστικός πρόεδρος ο Λ. Λαυρεντιάδης


Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην ηγεσία της Proton Bank μετά την παραίτηση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαυρεντιάδης πρόκειται να προβεί στην πώληση του 12% των μετοχών του σε ξένους επενδυτές, με αποτέλεσμα να κρατήσει μόνο το 20% των μετοχών της Proton Bank.


 Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο πρώην Αμερικάνος Πρέσβης Vern Speckhard. Τη θέση του CEO αναλαμβάνει το πρώην στέλεχος της ABN Amro, Ρούντολφ Όλντεμαν, ενώ μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Λαζαρίδης.

Το Δ.Σ. μετά τις παραπάνω αντικαταστάσεις ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ορίζοντας τα μέλη του σύμφωνα με το Ν. 3016/2002, ως εξής:

1. Daniel Vern Speckhard του Thomas, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Σταύρος - Πρόδρομος Λαζαρίδης του Κυριάκου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
3. Αντώνιος Αθανάσογλου του Ιορδάνη, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
4. Rudolf Eduard Oldeman του Rudolf, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
5. Αθανάσιος Παπασπηλίου του Ιωάννη, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
6. Δημήτριος Σαραμαντής του Γεωργίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
7. Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου του Δημητρίου, Εκτελεστικό Μέλος
8. Ευάγγελος Παπαευαγγέλου του Δημητρίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος
9. Θεόδωρος Ασημακόπουλος του Δημητρίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος
10. Παναγιώτης Αλεξάκης του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
11. Γεράσιμος Σαπουντζόγλου του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλο

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα της Ελλάδος είχε ζητήσει από την Proton Bank να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαυρεντιάδης έχει αποχωρήσει από τη διοίκηση όλων των άλλων επιχειρήσεων που είχε στην Ελλάδα, και έχει μεταφέρει την έδρα του στο εξωτερικό.


ΑΠΟ-http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.