"Ανοιχτή" για ξένα κρουαζιερόπλοια η Θεσσαλονίκη


Ο πρόεδρος και CEO της ισραηλινής Caspi Cruises, Υ. Caspi πρόκειται να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και να έχει συνάντηση συνεργασίας με τη διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Η εταιρεία, η οποία διοργανώνει κρουαζιέρες σε ανατολική Μεσόγειο και Ερυθρά Θάλασσα, ενδιαφέρεται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη στα δρομολόγιά της, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η έναρξη μίας γραμμής με πλοίo Ro/Ro, Χάιφα - Θεσσαλονίκη, κυρίως για τη μεταφορά φορτίων, κίνηση που, εφόσον αποφασιστεί, μπορεί δίκαια να χαρακτηριστεί τολμηρή, λαμβανομένων υπόψη των προβλημάτων που είχαν προηγούμενες προσπάθειες για συνδέσεις, ακτοπλοϊκές, Βόλου - Συρίας ( Ταρτούς) και Ελλάδας - Κύπρου.

Ωστόσο, οι προσπάθειες για την προώθηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως κόμβου για τουρισμό κρουαζιέρας, φέρνουν ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Η Θεσσαλονίκη -ο ΟΛΘ, οι τουριστικοί φορείς και ο εμπορικός κόσμος της πόλης και της γύρω περιοχής- επενδύουν στην προσέλκυση ευρωπαϊκών εταιρειών, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από χώρες της Κοινότητας, αλλά και την Τουρκία, όπως και το Ισραήλ.

Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη δείχνει να ελκύει και αμερικανικές εταιρείες κρουαζιέρας και στις επαφές που θα γίνουν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Med Cruises τον Ιούνιο στον Πειραιά, θα φανεί το αποτέλεσμα της συμμετοχής του ΟΛΘ στη Sea Trade Cruise του Miami, τον περασμένο Μάρτιο.




ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.