Στο top 5 των κορυφαίων προορισμών η Ελλάδα


Στην Τρίτη θέση κατατάσσεται η Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, με την Ισπανία να κατακτά την πρώτη θέση και την Πορτογαλία, την Aυστρία και την Τουρκία να έπονται της χώρας μας.

Η κατάταξη έγινε από την online υπηρεσία hotel.info η οποία προσφέρει ξενοδοχειακές κρατήσεις σε περισσότερα από 210.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.


Σύμφωνα με τους πελάτες της λοιπόν, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2011 είναι:

Η Ισπανία είναι ο δημοφιλέστερος ταξιδιωτικός προορισμός εξωτερικού»

Η Ελλάδα στη συνολική κατάταξη κατέχει σαφώς υψηλότερη θέση από την Πορτογαλία, την Αυστρία και την Τουρκία

Η ελληνική φιλοξενία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Ιταλούς και τους Γάλλους. Και στις δύο χώρες η Ελλάδα εξασφάλισε μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς ως προς τους ταξιδιώτες που υποδέχτηκε το καλοκαίρι του 2011. Τα ελληνικά ξενοδοχεία περιμένουν και φέτος αυξημένη τουριστική κίνηση από τη Γερμανία και την Ισπανία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του hotel.info [ www.hotel.info ], περίπου το 4 % των Γερμανών τουριστών προγραμματίζει καλοκαιρινή διαμονή στην Ελλάδα. Έτσι, η δημοφιλής αυτή χώρα διακοπών σύμφωνα με τη δημοσκόπηση κατέχει την έβδομη θέση. Στην Ισπανία το ποσοστό ανέρχεται τουλάχιστον στο 2,27 % των τουριστών (10η θέση).

Γενικά, όμως, οι εγχώριες διακοπές είναι οι δημοφιλέστερες. Προπαντός οι Γάλλοι φαίνεται να μένουν πιστοί στην πατρίδα τους το καλοκαίρι του 2011. Περίπου το 60 % των Γάλλων συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση σκοπεύει να περάσει τις διακοπές του στην πατρίδα του.




ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.