Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Επιχείρηση διάσωσης επιβάτη κρουαζιερόπλοιου


Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται 65χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ το κρουαζιερόπλοιο έπλεε κοντά στο λιμάνι των Χανίων και για την μεταφορά του χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι 65χρονος αλλοδαπός, επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «ΜΑRΙΝΑ» σημαίας Marshall Islands, το οποίο είχε αποπλεύσει από Μονεμβασιά με προορισμό τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και έπλεε 50 ν.μ. βορειοδυτικά λιμένα Χανίων, έχριζε άμεσης μεταφοράς λόγω τραυματισμού του.
Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τον 65χρονο από το κρουαζιερόπλοιο, μαζί με την σύζυγο του και τους μετέφερε στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει για νοσηλεία.


ΠΗΓΗ: portnet.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637