Επιχείρηση διάσωσης επιβάτη κρουαζιερόπλοιου


Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται 65χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ το κρουαζιερόπλοιο έπλεε κοντά στο λιμάνι των Χανίων και για την μεταφορά του χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι 65χρονος αλλοδαπός, επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου «ΜΑRΙΝΑ» σημαίας Marshall Islands, το οποίο είχε αποπλεύσει από Μονεμβασιά με προορισμό τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και έπλεε 50 ν.μ. βορειοδυτικά λιμένα Χανίων, έχριζε άμεσης μεταφοράς λόγω τραυματισμού του.
Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τον 65χρονο από το κρουαζιερόπλοιο, μαζί με την σύζυγο του και τους μετέφερε στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει για νοσηλεία.


ΠΗΓΗ: portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.