Απόβαση Ελλήνων εφοπλιστών στην αγορά πλοίων


Οι Έλληνες εφοπλιστές μπαίνουν στο μικροσκόπιο του πρακτορείου Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο προχωρούν στη διεύρυνση του στόλου τους προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές των πλοίων αλλά και να αποφύγουν ένα ενδεχόμενο κούρεμα καταθέσεων, στα πρότυπα εκείνου που επιβλήθηκε στην Κύπρο.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον πέντε Έλληνες εφοπλιστές έχουν αποκαλύψει στην Lion Shipbrokers Ltd. ότι το ενδεχόμενο κουρέματος των καταθέσεων είναι ένα από τα κίνητρά τους για την αγορά πλοίων.

Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η πτώση των τιμών στα πλοία, καθώς ένα τάνκερ 5ετίας χωρητικότητας 2 εκατ. βαρελιών πετρελαίου, κοστίζει σήμερα 55 εκατ. δολάρια, από 160 εκατ. δολάρια που κόστιζε το Σεπτέμβριο του 2008.
Πηγή:.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.