Τρία νέα πλοία παρέλαβε ο Ομιλος Βαφειά


Τρία νεότευκτα πλοία μεταφοράς φυσικού αερίου ή VCM carriers χωρητικότητας 5000 cbm βάφτισε η Stealthgas στα ναυπηγεία Κanrei στην Ιαπωνία με τα οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση ο όμιλος Βαφειά. Το Εlixir είχε νονό τον Paal Hauge της DVB bank ενώ το Cerberus βαπτίστηκε από τον δρ. Kalus Stoltenberg της NorldLB . Το τρίτο, το Gas Myth was είχε νονό τον πλοιοκτήτη Χάρη Βαφειά.

Η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Stealthgas έχει υπό ναυπήγηση στα ίδια ναυπηγεία δύο ακόμη gas carriers χωρητικότητας 7.500 cbm που πρόκειται να παραδοθούν στα τέλη του 2011 και τον Μάιο του 2012. Πριν βρεθεί στην Ιαπωνία για την τελετή ο Χάρης Βαφειάς είχε συνάντηση με τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη στη Σαγκάη ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με πολυμελή αντιπροσωπεία εφοπλιστών στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης στην Κίνα.
Ο όμιλος επιδεικνύει ιδιαίτερα δυναμική πορεία καθώς υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε τη ναύλωση 10 πλοίων γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της οποίας χαίρει. Ο στόλος της Stealthgas στα τέλη του 2010 αριθμούσε 34 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου










ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.