Συγκρούστηκαν πλοία στο λιμάνι του Πειραιά


Σύγκρουση πλοίων μέσα στο λιμάνι του Πειραιά σημειώθηκε πριν από λίγο, πιθανών λόγων των καιρικών συνθηκών. Δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, θα υπάρξει όμως ταλαιπωρία για τους περίπου 200 επιβάτες των δύο πλοίων.

Το ατύχημα συνέβη όταν το «Β.Κορνάρος», κατά τον απόπλου του, παρασύρθηκε προφανώς από τον καιρό και προσέκρουσε στο «European Express», το οποίο βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι.


Το «Β.Κορνάρος», με 127 επιβάτες, θα εκτελούσε στο δρομολόγιο Μήλος - Φολέγανδρος - Σίκινος - Ίος Θήρα - Ανάφη.

Το «European Express» θα αναχωρούσε στις 10:00 το βράδυ με 90 περίπου επιβάτες για Χίο και Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία επιβάτιδα του «European Express», που βρίσκονταν σε καμπίνα, ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, πιθανώς λόγω του σοκ.

Τα δύο πλοία έχουν υποστεί ζημιές από την πρόσκρουση και απαγορεύτηκε ο απόπλους τους μέχρι να επιθεωρηθούν.






Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.