Ναυπηγήσεις: Μετά τους Κινέζους και οι Τούρκοι

Μετά τους Κινέζους που είχαν εμφανίσει σχέδιο στήριξης των ενδιαφερόμενων να ναυπηγήσουν πλοία τους στις ναυπηγικές τους μονάδες και οι Τούρκοι τώρα επιχειρούν άνοιγμα στην διεθνή αγορά με την αναγγελία μέτρων κατάργησης των εισφορών για όσους κτίσουν εκεί πλοία τους.

Πρόκειται για μία μορφή έμμεσης πριμοδότησης στο απόηχο των πρόσφατων αποφάσεων της ΕΕ για τη ναυπηγική βιομηχανία των χωρών μελών της, η οποία και στοχεύει ευθέως στην προσέλκυση πελατών και μάλιστα σε ένα περιβάλλον που διαμορφώνεται ανταγωνιστικά καθώς ναυπηγικές κλίνες σε Αδριατική και Μαύρη Θάλασσα «απειλούν» να «μοιράσουν» σε μικρότερα κομμάτια την πίτα των νέων κατασκευών, κυρίως σε πλοία μέσων και μικρών κατηγοριών και της λογικής του tailor made.








ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.