Ξεκινούν διαπραγματεύσεις τα Ναυπηγεία Ελευσίνας


Διαπραγματεύσεις με το ελληνικό Δημόσιο, τις πιστώτριες Τράπεζες και τους λοιπούς πιστωτές της ξεκινάει η θυγατρική της Νεώριον Συμμετοχών, Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας, προκειμένου να εξομαλυνθεί η λειτουργία της.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

1) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την συνεδρίαση του της 21ης Φεβρουαρίου 2011 αποφάσισε, την μεταφορά των μετοχών της εταιρίας στην κατηγορία Επιτήρησης, σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.5 παρ. γ (ύπαρξη σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών) & ε (ανακοινώσεις ή γεγονότα βάσει των οποίων δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες ή αβεβαιότητα ως προς το αν η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα) του Κανονισμού του Χ.Α. λαμβάνοντας υπόψη τις από 16/02/2011 και 21/02/2011 ανακοινώσεις της εταιρίας αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική της κατάσταση.

2) Για την αντιμετώπιση των λόγων που οδήγησαν στην υπαγωγή της στην κατηγορία Επιτήρησης, η εταιρία με την από 10/03/2011 ανακοίνωση της ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, η θυγατρική της εταιρεία ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α.Ε. κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, λόγω του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή που μέχρι τη συζήτηση της αίτησης περί υπαγωγής στη διαδικασίας συνδιαλλαγής αναστέλλει τις ατομικές διώξεις των πιστωτών εις βάρος της θυγατρικής Εταιρίας.

Η θυγατρική Εταιρία έχει συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και πρόταση αναδιάρθρωσης των δανειακών της υποχρεώσεων η πλήρης εφαρμογή των οποίων αντιμετωπίζει το πρόβλημα ρευστότητας και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης των εν εξελίξει συμβάσεων με το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και την κατάρτιση νέων.

Η θυγατρική Εταιρία θα ξεκινήσει αμέσως διαπραγματεύσεις με το Ελληνικό Δημόσιο, τις πιστώτριες Τράπεζες και τους λοιπούς πιστωτές της με βάση το ως άνω σχέδιο, μέχρι τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης, προκειμένου να εξομαλυνθεί η λειτουργία της.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει αμελλητί το επενδυτικό κοινό για οιαδήποτε εξέλιξη.



ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.