Σύσσωμη καταδίκη για την αιματοχυσία στου Ρέντη

Την βαθιά οδύνη του για το θάνατο των δύο νεαρών αστυνομικών που άφησαν την τελευταία τους πνοή την ώρα του καθήκοντος, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε συλλυπητήριο μήνυμά του. 
Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την ανησυχία και τη θλίψη του για την “άγρια”, όπως χαρακτήρισε, εποχή που ζούμε, όπου το έγκλημα γίνεται όλο και πιο βίαιο και αποκτά όλο και πιο αποκρουστικές μορφές.

Στην αιματηρή συμπλοκή αναφέρθηκε και ο ΥΠΟΠΡΟ κ. Παπουτσής, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από την Άγκυρα, δηλώνοντας «συγκλονισμένος, γιατί κάποιοι έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τον κύκλο του αίματος».

Τον αποτροπιασμό του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την αιματοχυσία στου Ρέντη και τη δολοφονία των αστυνομικών, μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τη σύλληψη και την τιμωρία των εγκληματιών.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, κ. Θανάσης Νάκος, αφού επισκέφθηκε τους τραυματίες αστυνομικούς, υπογράμμισε την ανάγκη αφύπνισης της κυβέρνησης η οποία όπως ανέφερε, με τη “συνεχή απαξίωση της λειτουργίας και της επιχειρησιακής δυνατότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει αποθρασύνει τα κάθε λογής εγκληματικά στοιχεία, παίζει κορώνα-γράμματα τις ζωές των Ελλήνων αστυνομικών και θέτει σε κίνδυνο το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών”.

Από την πλευρά του το ΚΚΕ κάνει λόγο για “γκανγκστερική επίθεση”, καταλογίζοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για το γεγονός ότι τα μέτρα που έχουν λάβει «είναι μέτρα καταστολής του λαϊκού κινήματος, ενώ την ίδια ώρα οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος και τα διάφορα κέντρα που συνδέονται με αυτό αλωνίζουν».

Συγκλονισμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε μεταξύ άλλων στη Βουλή: «Τα ένστολα παιδιά πρέπει να εισπράττουν περισσότερη τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη που, για ένα χιλιάρικο που τους δίνετε, αυτά τα παιδιά είναι καθημερινώς μπροστά στον κίνδυνο. 

Παιδιά που φίλησαν τη γυναίκα τους και το παιδί τους και σήμερα το βράδυ δεν θα γυρίσουν πίσω. Πρέπει σαφώς η Πολιτεία να κάνει κάτι περισσότερο. Και όχι μόνο σε ό,τι αφορά την εκτίμηση του έργου τους. Είναι και κατά πόσο αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται ψυχολογικά ότι πίσω τους είναι η Πολιτεία».





ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.