Με βροχερό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Με βροχές και αυξημένα κυκλοφοριακά μέτρα, αναμένεται να ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα αναχωρήσει κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή. 
Μέτρα θα ληφθούν και σε οδικές αρτηρίες της Αθήνας, που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση αυτές τις ημέρες, όπως επίσης και σε λιμάνια, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και στον ΟΣΕ, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κ.ά.


Η κυκλοφορία φορτηγών σε τμήματα των εθνικών οδών θα απαγορευθεί:

- Μ. Πέμπτη από 15.00 έως 22.00 (ρεύμα εξόδου)
- Μ. Παρασκευή από 06.00 έως 16.00 (ρεύμα εξόδου)
- Δευτέρα του Πάσχα από 15.00 έως 22.00 (ρεύμα εισόδου)
- Παρασκευή του Πάσχα από 16.00 έως 22.00 (ρεύμα εξόδου)
- Σάββατο του Πάσχα από 08.00 έως 13.00 (ρεύμα εξόδου).
- Κυριακή του Θωμά από 16.00 έως 23.00 (ρεύμα εισόδου)

Παρά το βροχερό σκηνικό του καιρού σχεδόν σε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται βελτίωση και τη Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι αίθριος.






ΑΠΟ-.theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.