Αποτιμούνται ανενεργά πλοία και πλοηγήματα στον ΟΛΠ

Την ανάθεση εκτίμησης 50 πλοίων και πλωτών ναυπηγημάτων, τα οποία βρίσκονται ανενεργά εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε., αποφάσισαν και ανέθεσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό.

Όπως είναι γνωστό το Δ.Σ. του Ο.Λ.Π. Α.Ε. έχει αποφασίσει την απομάκρυνση από το λιμάνι όλων των εγκαταλελειμμένων και ανενεργών πλοίων, τα οποία επί πολλά χρόνια καταλαμβάνουν χώρους, προκαλώντας με την ανενεργή παραμονή τους κυρίως περιβαλλοντικού χαρακτήρα προβλήματα στους λιμενικούς και χερσαίους χώρους του λιμανιού.
   

Το έργο της εκτίμησης ανέλαβε η εταιρία GENOA TECHNICAL BUREAU, οι δε εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού για τα 7 ανενεργά πλοία της G.A. Ferries, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για άλλα 3 μεγάλα επιβατηγά πλοία, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον ανενεργό πλοίο στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά. Όλα τα υπό εκτίμηση και απομάκρυνση ανενεργά πλοία βρίσκονται στο εμπορικό λιμάνι και τη ΝΕΖ (Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πέραμα, Σαλαμίνα), τα οποία και θα εκποιηθούν σύμφωνα με την ήδη πετυχημένη διαδικασία απομάκρυνσης των πλοίων του Κεντρικού Λιμένα.


















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.