Στην κατοχή της Teekay LNG Partners 8 πλοία της Maersk


Η κοινοπραξία Teekay LNG Partners αγόρασε έναντι του ποσού του 1,4 δις. δολαρίων , το στόλο των οκτώ LNG carriers.
 H κοινοπραξία έχει προέλθει από τη συνεργασία της Teekay η οποία θα έχει το ποσοστό 52% και της Marubeni , θα καταβάλει 1,2 δις . δολάρια από τραπεζική χρηματοδότηση ενώ τα υπόλοιπα 200 εκατ. δολάρια θα προέρχονται από διαθέσιμα κεφάλαια.

Τον πλήρη έλεγχο των έξι από τα οκτώ πλοία θα έχει η Teekay LNG Partners ενώ στα άλλα δύο θα ελέγχει αποκλειστικά το 26%.
Οι κάτοχοι του υπόλοιπου ποσοστού των πλοίων « Μaersk Ras Laffan» και «Μaersk Qatar» επιθυμούν να θέσουν προς πώληση τα μερίδιά τους .

Σημειωτέον τα πέντε από τα οχτώ πλοία του στόλου έχουν συνάψει μακράς διαρκείας ναυλοσίμφωνα, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι ναυλωμένα για μικρή περίοδο.|
Ο διευθύνων σύμβουλος μάλιστα της Teekay, Peter Εvensen αναφέρει πως η απόκτηση των οχτώ πλοίων από τη Maersk θα αυξήσει το στόλο της ο οποίος θα περιλαμβάνει 45 πλοία.

Ειδικότερα τα πέντε από αυτά τα οποία φέρουν χρονοναυλοσύμφωνα και θα αποφέρουν σταθερά έσοδα στην εταιρεία ενώ τα υπόλοιπα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την αυξανόμενη ζήτηση για LNG carriers.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενώ εκτός από τα οκτώ LNG carriers που αγόρασε από τη Maersk έχει στόλο αποτελούμενο από 21 LNG carriers και 11 δεξαμενόπλοια.



Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.