Η Κρήτη ταξιδεύει στο Μαιάμι


Συμμετοχή της Περιφέρειας στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας
Η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια εξωστρέφειας για την έλξη της κρουαζιέρας και ευρύτερα του τουρισμού στην Κρήτη, θα συμμετέχει στη μεγάλη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Μαρτίου και την Περιφέρεια Κρήτης θα εκπροσωπήσει η περιφερειακή σύμβουλος Βιργινία Μανασάκη ενώ στην Κρητική αποστολή θα συμμετέχουν στελέχη των Οργανισμών Λιμένων Ηρακλείου και Χανίων.
Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης, είναι η ενίσχυση του τουρισμού του νησιού μέσω της κρουαζιέρας, και να καταστήσει τα λιμάνια μας σημαντικούς πόλους έλξης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η αποστολή της Κρήτης στο Μαϊάμι θα έχει συναντήσεις και επαφές με κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ θα αναπτύξει συνεργασίες και με άλλες αποστολές.


ΠΗΓΗ:portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.