Melilla: Εντάσσεται στους θαλάσσιους διαδρόμους

Η ισπανικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία Naviera Armas, προχώρησε στην εφαρμογή των δυνατοτήτων που δίνουν οι θαλάσσιοι διάδρομοι και ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Marco Polo, ο οποίος ευνοεί τις συνδυασμένες μεταφορές μεταξύ πλοίου σιδηροδρόμου.

Η όλη προσπάθεια αφορά τη σύνδεση των βορείων λιμένων και ιδιαίτερα της Καρθαγένης με τη Melilla, η οποία βρίσκεται στη Β. Αφρική. 


Το σέρβις πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο '12 ή το αργότερο στις αρχές του '13 και θα καλύπτεται από Ro – Pax με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες για φορτηγά αλλά και επιβάτες.

Η Ισπανία ως γνωστόν, όσο και η Γαλλία, προωθούν με ταχείς ρυθμούς τα ευρωπαϊκά προγράμματα στο πλαίσιο της εξοικονόμησης κόστους μεταφοράς κάτι το ποίο θεωρείται πλέον κρίσιμο στοιχείο για τη διαμόρφωση των εμπορευματικών ροών.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι μόλις πρόσφατα μπήκε και η Ιταλία, με τα γνωστά πλέον επεισόδια για την ανάπτυξη γραμμής ταχείας μεταφοράς στην οποία αντέδρασαν για περιβαλλοντικούς λόγους κάτοικοι περιοχής από όπου διέρχεται η εν λόγω σιδηροδρομική σύνδεση.

Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία φαίνεται να ακολουθούν κατά πόδας τη Γερμανία στο θέμα της αξιοποίησης των προγραμμάτων της ΕΕ, καθώς το παγκόσμιο εμπόριο επιτάσσει πλέον επιτάχυνση των διαμεταφορών με συμπίεση του κόστους.








ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.