Είσοδος στα LNG της Almi Tankers


Η Almi Tankers θα γίνει ένας ακόμη ελληνικός ναυτιλιακός όμιλος που αναμένεται να εισέλθει στην αγορά μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Lloydslist η Αlmi Tankers συμφώνησε με την Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering για τη μετατροπή ενός από τα δυο υπό ναυπήγηση δεξαμενόπλοια VLCC, που έχει, σε LNG Carriers.

Επισημαίνεται ότι η Almi Tankers έχει σε εξέλιξη ένα επενδυτικό πρόγραμμα κατασκευής νέων πλοίων, ύψους περίπου 850 εκατ. ευρώ.

Η ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία του ομίλου Κώστα Φωστηρόπουλου, παρέλαβε πρόσφατα από τα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering το πρώτο από τα δέκα δεξαμενόπλοια τύπου suezmax, που έχει βάλει σε παραγγελία από το Δεκέμβριο του 2009. Πρόκειται για το πλοίο «Almi Horizon» μεταφορικής ικανότητας 158.000 dwt. Επίσης υπό ναυπήγηση είχε και δύο δεξαμενόπλοια VLCC εκ των οποίων το ένα θα το μετατρέψει σε LNG Carrier.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες μετέτρεψαν πρόσφατα συμβάσεις ναυπήγησης VLCC σε LNG Carriers λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο τομέας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αέριου, αλλά και της πτώσης των αξιών των πλοίων τύπου VLCC.



ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική


ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.