Πειρατεία σε ιταλικό δεξαμενόπλοιο


Ιταλικό δεξαμενόπλοιο κατελήφθη τα ξημερώματα από πειρατές στον Ινδικό Ωκεανό, όπως ανακοίνωσε το ιταλικό πολεμικό ναυτικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των μελών του πληρώματος.

Στο δεξαμενόπλοιο επέβαιναν 22 μέλη, πέντε Ιταλοί και 17 Ινδοί.
«Το δεξαμενόπλοιο 'Savina Caylun' φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση κατά τις 04.30 από πέντε πειρατές που επέβαιναν σε μικρό σκάφος. Η επίθεση σημειώθηκε σε απόσταση 880 ναυτικών μιλίων από τη Σομαλία και 500 μιλίων από την Ινδία», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πειρατές έβαλαν με πολυβόλα και αντιαρματικές ρουκέτες εναντίον του πλοίου, χωρίς να υπάρξουν θύματα.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία Fratelli D' Amato, με έδρα τη Νάπολη, ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να επαληθεύσει τις πληροφορίες και δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάληψη του πλοίου.
Το πλοίο μεταφέρει αργό πετρέλαιο και προορισμός του ήταν το λιμάνι Πασίρ Γκουντάνγκ στη Μαλαισία.
ΑΠΟ-Naftemporiki.gr Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.