Πειρατές απελευθέρωσαν το Φ/Γ MV Ems River

Σομαλοί πειρατές απελευθέρωσαν το γερμανικών συμφερόντων φοτηγό πλοίο MV Ems River και το πλήρωμά του, δύο και πλέον μήνες μετά την κατάληψή του στα ανοικτά του Ομάν.
Το σημαίας Αντίγκουα και Μπαρμπούντα φορτηγό πλοίο είχε πέσει στα χέρια των πειρατών στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ κατευθυνόταν προς τη διώρυγα του Σουέζ.«Μόλις απελευθερώσαμε το MV Ems River αφού λάβαμε 3 εκατ. δολ. ως λύτρα. Μόλις απέπλευσε χωρίς κανένα πρόβλημα» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πειρατής από την ημιαυτόνομη περιοχή της Πουτλάνδης, ορμητήριο των πειρατών. Η πληφορορία για την καταβολή των λύτρων δεν έχει καταστεί δυνατόν να επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή.


ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.