Wista Hellas: Τιμητική διάκριση στο Ν. Βερνίκο

Στις δραστηριότητες και τους σκοπούς της Wista Hellas αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ενωσης, Αννα Μαρία Μονογιούδη, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης των γυναικών στελεχών της ναυτιλίας.

Η κα Μονογιούδη αναφέρθηκε και στις πρόσφατες βραβεύσεις που έλαβε η Wista Hellas, όπως το Piraeus International Centre Award από τη διεθνή ναυτιλιακή εφημερίδα Lloyd's List και το βραβείο «Ευκράντη» από το έγκριτο ναυτιλιακό περιοδικό «Ναυτικά Χρονικά» της οικογενείας Μπίσια και την Ενωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος, για την διοργάνωση ενός από τα κατά γενική ομολογία πιο επιτυχημένα ετήσια διεθνή συνέδρια της Wista.

Αυτή τη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κ. Νίκος Α. Βερνίκος, εφοπλιστής και επιχειρηματίας, για την υποστήριξη που προσέφερε στην ιδρυτική ομάδα της Wista Hellas, πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η άξια πρώην συνεργάτις του Πόπη Γιαννοπούλου, η Ελένη Βόγλη, η Λιόνα Μπαχά, όλες σήμερα καταξιωμένες και επιτυχημένες ναυλομεσίτριες, οι οποίες για πολλά χρόνια ασχολήθηκαν να εδραιώσουν το μη κερδοσκοπικό σωματείο, όπου σήμερα ανήκουν πολλές γυναίκες αξιόλογα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας.

H Wista και φέτος συνέχισε τις προσπάθειές της για αρωγή σε ευπαθείς ομάδες που έχουν σχέση με τη θάλασσα και το ναυτικό στοιχείο.





ΑΠΟ-marinews.gr ΜΕ ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.