Από εφοπλιστής... διοργανωτής γάμων


LAIMOSΑν και είναι κληρονόμος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας μας, αποφάσισε να πάρει άλλο δρόμο επαγγελματικά.
Εκτός από τη λατρεία του για την υποκριτική, ο Αντώνης Λεμός, γιος του Μάρκου Λεμού και της Αγγλίδας Πένυ, πλέον δηλώνει διοργανωτής γάμων και άλλων δεξιώσεων, αφού δημιούργησε το δικό του κτήμα στο Κορωπί.

Εχοντας κληρονομήσει το επιχειρηματικό πνεύμα του πατέρα του, ενός από τους πιο επιτυχημένους Ελληνες εφοπλιστές, θέλησε να δώσει σάρκα και οστά στο δικό του επιχειρηματικό project που σκεφτόταν εδώ και καιρό.
Προετοιμάζει, λοιπόν, το Villa Kastro Residence, έναν χώρο δεξιώσεων στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί, που θα είναι έτοιμος σε μερικές εβδομάδες. Αν και η κατασκευή και οι εγκαταστάσεις του έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, απομένουν μόνο λίγες λεπτομέρειες ώστε το κτήμα να ξεκινήσει τη λειτουργία του.
Αγάπη για το θέατρο
Εκτός όμως από τα άμεσα επιχειρηματικά του πλάνα, ο Αντ. Λεμός δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική. Μάλιστα, προκειμένου να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στον χώρο, είχε δηλώσει πριν από καιρό συμμετοχή σε talent shows της ελληνικής τηλεόρασης.
«Είχα δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story και στο Dream Show, αλλά δεν με πήραν. Επομένως, δεν θέλω να συμμετάσχω ξανά», λέει. Στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια περιλαμβάνονται μια τηλεοπτική σειρά για την οποία του έχει γίνει πρόταση χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και εμφανίσεις σε μπουάτ.
Στη σχολή της Πανοπούλου
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έδειξε από τα παιδικά του κιόλας χρόνια την αγάπη του για το θέατρο. «Θυμάμαι πως την πρώτη μου επαφή με το θέατρο την είχα σε πολύ παιδική ηλικία, όταν μαζί με τη Λουκία παίζαμε κουκλοθέατρο στους γονείς μας», δηλώνει αποκλειστικά στη Real life ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Η μητέρα μου ήταν κυρίως εκείνη που με έπεισε να μπω στον χώρο του θεάματος». Οταν τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε Marketing και Business, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα εγγράφτηκε στη σχολή της Ελντας Πανοπούλου.

Παράλληλα, έκανε μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο και τα πρωινά ασχολείτο με την κατασκευαστική εταιρεία που κληρονόμησε από πατέρα του, τη Lemos Center.
Κάποια στιγμή είχε κλείσει συμφωνία για κάποιες guest εμφανίσεις στο Posidonio, στο πλαίσιο ενός θεατρικού. Δεν είναι όμως πολύ ενθουσιασμένος από αυτή την εμπειρία, καθώς, όπως λέει, «δεν μου άρεσε η φάση με τα μπουζούκια. Πήγα το πρώτο βράδυ και μετά έφυγα».
Τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Fever με τον Γιάννη Πάριο και τον Νίκο Οικονομόπουλο, συμμετέχοντας σε ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο στην έναρξη του προγράμματος, μαζί με άλλους ηθοποιούς.
Πολυάσχολος
Ο Αντ. Λεμός ξυπνά στις επτά το πρωί και αμέσως πηγαίνει στη Lemos Center. Παράλληλα, κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες για την κατασκευή του χώρου δεξιώσεων, αλλά ασχολείται και με τα της υποκριτικής.
Βγαίνει αρκετά συχνά για καφέ ή κλάμπινγκ, συνήθως στα νότια προάστια, μιας και ζει μόνιμα στη Βάρκιζα, με τη μητέρα του Πένυ και την αδελφή του Λουκία. Τον χειμώνα ταξιδεύει αρκετά συχνά στο Λονδίνο, για να συναντήσει τους φίλους του.
«Νιώθω σ' ένα μεγάλο κομμάτι Αγγλος. Θυμάμαι πράγματα στο Λονδίνο απ' όταν ήμουν μικρός και την αγαπάω πολύ αυτή την πόλη. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα άφηνα την Ελλάδα. Ισως γιατί θέλω ζέστη και δεν μπορώ το κρύο της Αγγλίας», εξομολογείται.
Τα καλοκαίρια προτιμά να ταξιδεύει στο Λος Αντζελες και στο Λας Βέγκας, ενώ πάντα περνά μέρος των διακοπών του στις Οινούσσες, απ' όπου κατάγεται.
Εκεί, η οικογένειά του διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό δίπλα στη θάλασσα, ενώ επισκέπτεται και το μοναστήρι που έχτισε και έζησε μέχρι το τέλος της ζωής της ως καλόγρια η θεία του, Κατίγκω Λεμού, αδελφή του πατέρα του.

Εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί δεσμό με Ελληνοϊταλίδα τραγουδίστρια, την οποία γνώρισε μέσω της αδελφής του Λουκίας Λεμού.

Λατρεύει την οικογένειά του, για την οποία μόνο καλά λόγια έχει να πει: «Με τη Λουκία είμαστε περισσότερο κολλητοί-φίλοι παρά αδέλφια. Κάποιες φορές κάνω τον μεγάλο αδελφό κι εκείνη αντιδρά. Την αγαπάω πολύ».
002
Το πατρικό «παλάτι»
Ο Αντώνης και η Λουκία Λεμού γεννήθηκαν και έζησαν τα πρώτα τους χρόνια στην περιοχή New Market, σε μια έπαυλη εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, που μπορούσε να συγκριθεί μόνο με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Χιλιάδες στρέμματα κήπου με σπάνια δέντρα και λουλούδια, ένα τεράστιο κεντρικό σιντριβάνι, πισίνα και ένα μεγάλο αίθριο ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν το «παλάτι» αυτό μοναδικό.

Η απόφαση να το πουλήσουν ήταν της μητέρας του, γιατί δεν μπορούσε να ζει σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι που της προκαλούσε φόβο.

«Λίγα χρόνια αργότερα μάθαμε πως οι νέοι ιδιοκτήτες το είχαν κατεδαφίσει. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, ήταν ένα πολύ όμορφο σπίτι και έζησα πολλά πράγματα εκεί», αποκαλύπτει ο Αντ. Λεμός.
Απο το - http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4393:antonis-laimos-&catid=19&Itemid=26

ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.