Στο όριο η OceanFreight του Κανδυλίδη το πρώτο τρίμηνο


Κέρδη 100.000 δολαρίων ή ένα σεντς ανά μετοχή ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο η εισηγμένη στο NYSE ναυτιλιακή συμφερόντων Αντώνη Κανδυλίδη OceanFreight από 3 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Η πίεση αποδίδεται στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στις διεθνείς ναυλαγορές των ποντοπόρων φορτηγών στις οποίες δραστηριοποιείται αλλά και σε επιβάρυνση 1 εκατ. δολ. που σχετίζεται στην αποτυχία πώληση του πλοίου Olinda χωρητικότητας 146 χιλ. κορ.
Ο Κανδυλίδης υπογράμμισε τις δύσκολες συνθήκες χρηματοδότησης που επικρατούν στις αγορές αφού η πώληση δεν έγινε εξαιτίας αδυναμίας του αγοραστή να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια. Κράτησε πάντως την προκαταβολή των 1,9 εκατ. Τα συνολικά έσοδα το πρώτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα επίπεδα των 16 εκατ. 44% χαμηλότερα από πέρυσι.
Η OceanFreight λειτουργεί στόλο 6 φορτηγών με 4 capesize και 2 panamaxes ενώ έχει υπό ναυπήγηση και ένα VLOC 206.000 dwt στην Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding




ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.