ΟΛΠ: Αύξηση 29,69% στις αφίξεις κρουαζιέρας το α’ πεντάμηνο του 2011


Μεγάλη αύξηση, που ξεπέρασε και τις αρχικές εκτιμήσεις σημείωσε ηκρουαζιέρα στο λιμάνι του Πειραιά, κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2011.
Η αύξηση ανήλθε στο 29,69%, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση 15%. Σε αριθμούς, οι αφίξεις και αναχωρήσεις εξωτερικού κατά το α’ πεντάμηνο του 2011 διαμορφώθηκαν στις 567.085, έναντι 437.274 του 2010.


Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, 
Γιώργος Ανωμερίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα στοιχεία, σημειώνοντας ότι η αύξηση των επισκεπτών «δικαίωσε τους στόχους του ΟΛΠ που ονόμασε το 2011 «Έτος Κρουαζιέρας», αλλά και τις επενδυτικές επιλογές του στο Πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ύψους 600 εκατ. ευρώ μόνο για την κρουαζιέρα».
Μετά τον εκσυγχρονισμό του Διεθνούς Α’ Σταθμού Επιβατών Κρουαζιέρας, το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει πλήρως τον Β’ Διεθνή Σταθμό Επιβατών Κρουαζιέρας, ενώ με την παραχώρηση της «Παγόδας» προβλέπεται και δημιουργία Γ’ Διεθνή Σταθμού Κρουαζιέρας, οι οποίοι θα μπορούν άνετα να εξυπηρετούν 35.000 επιβάτες ημερησίως.
Ο ΟΛΠ διαθέτει 9 θέσεις πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων, οι οποίες μέχρι το 2015 θα αυξηθούν σε 16, με στόχο ο Πειραιάς να καταστεί το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου.








ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.