Αέριοι ρύποι: «Ξύπνησαν» οι Ευρωπαίοι

Χάρη στις νεοεισελθείσες από την Ανατολική Ευρώπη  χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σθεναρή στάση που προέβαλαν, φαίνεται να αποφεύχθηκε η «διαστημικών διαστάσεων» πρόταση- στόχος στον τομέα των μεταφορών για μείωση κατά 60% των εκπομπών μέχρι το 2050 σε σύγκριση με τα επίπεδα του 1990 που απορρίφθηκε ως εξαιρετικά δύσκολος να επιτευχθεί. 


Οι συζητήσεις βέβαια για τη «Λευκή Βίβλο» και οι συζητήσεις που έγινα πρόσφατα σχετικά στα κέντρα λήψης αποφάσεων της ΕΕ όπου και, σύμφωνα με τα στοιχεία, άρχισε να γίνετε κατανοητό ότι δεν μπορεί να τίθενται στόχοι που εκ των πραγμάτων δημιουργούν στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό των εταιριών της ΕΕ υπέρ εκείνων που είναι εκτός σε παγκόσμια κλίμακα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ναυτιλία της ΕΕ με τους «γνωστούς πρωτεργάτες» υπενθύμισε στα κέντρα λήψης αποφάσεων τις συνέπειες για την ανταγωνιστικότητα της ίδιας της ΕΕ σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου και όχι μόνο υποστηρίζοντας ότι τα όποια μέτρα θα έπρεπε να έχουν παγκόσμια ισχύ ειδικότερα δεν για τη ναυτιλία μέσω υιοθέτησης τους από τον ΙΜΟ.
























ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.