Bonus σε τουρίστες δίνουν στην Πάτρα


Πενίας τέχνας κατεργάζεται, φαίνεται πως είπαν στην Πάτρα και για την οικονομική στήριξη της τοπικής αγοράς, δίνουν εκπωτικές κάρτες στους τουρίστες που φτάνουν στο λιμάνι της πόλης.

Συγκεκριμένα την πρωτοβουλία αυτή για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας ανέλαβε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών-Βιοτεχνικών-Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας και τη συνδρομή των ναυτιλιακών εταιρειών.


Η κάρτα
Ειδικότερα καθιερώνεται ειδική εκπτωτική κάρτα, που θα δίνει την δυνατότητα σε όσους επισκέπτονται την Πάτρα δια θαλάσσης, να αγοράζουν προϊόντα από τις τοπικές επιχειρήσεις σε χαμηλές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τα εισιτήρια που θα παίρνουν οι επιβάτες από λιμάνια της Αγκόνα, του Μπρίντεζι, της Βενετίας και του Μπάρι της Ιταλίας, αλλά και της Κεφαλονιάς, θα προμηθεύονται μια εκπτωτική κάρτα μαζί με ένα φυλλάδιο με τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο εκπτωτικό δίκτυο που δημιουργείται.

Έτσι, κάθε επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα κατά την διάρκεια του ταξιδιού να ενημερώνεται για τις ευκαιρίες σε αγορές που θα του παρέχουν οι επιχειρήσεις της Πάτρας. Η επιχείρηση θα αναφέρεται στον κατάλογο του Δικτύου και θα έχει ειδικό αυτοκόλλητο του Δικτύου με το προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης.
















ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.