Θετικά τα στοιχεία για την κρουαζιέρα στη δυτική Πελοπόννησο


Αισιοδοξία επικρατεί στην Πάτρα και το Κατάκολο Ηλείας για την πορεία της κρουαζιέρας, που καταγράφει συνεχώς αυξητικές τάσεις.
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα, στο λιμάνι της Πάτρας αναμένεται ότι θα αφιχθούν τρία κρουαζιερόπλοια. Στις αρχές Αυγούστου, είχε ήδη αφιχθεί κρουαζιερόπλοιο, που μετέφερε 650 επιβάτες.

Στόχος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του σε λιμενικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κρουαζιέρας, καθώς και η σύναψη συμφωνιών με τους εκπροσώπους των εταιρειών.
Ιδιαίτερα ικανοποιητικά είναι και τα στοιχεία για τις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στο Κατάκολο Ηλείας. Μέχρι το τέλος του 2011, αναμένεται ότι θα αφιχθούν 460 κρουαζιερόπλοια, στα οποία θα επιβαίνουν περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες.
Το 2010 είχαν αφιχθεί στο Κατάκολο 360 κρουαζιερόπλοια μεταφέροντας 736.000 επιβάτες. Η αύξηση των αφίξεων εκτιμάται ότι θα τονώσει την τουριστική κίνηση αλλά και την τοπική οικονομία, τόσο στο Κατάκολο όσο και στην Αρχαία Ολυμπία, αφού ο μεγαλύτερος αριθμός των επιβατών έχει ως προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο.





ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.