Containers: H κρίση δείχνει τα δόντια της

H παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση άρχισε να δείχνει τα δόντια της στον κλάδο των containers, όπως μπορεί να συνάγει κανείς από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των μεγάλων, καθώς κάποιοι καταγράφουν αξιοσημείωτες ζημιές και κάποιοι άλλοι είδαν τα κέρδη τους να βουλιάζουν. 


Πιο αναλυτικά η τελευταία που ανακοίνωσε ζημίες που διαμορφώνονται στα 89 εκ. δολ. στο εξάμηνο είναι η Yang Ming.

Πρόσφατα η Zim ανακοίνωσε ζημιές ύψους 178 εκ. δολαρίων.

Η China Shipping Container Lines έχει προειδοποιήσει για ζημιές εξαμήνου ύψους 182 εκ. δολαρίων.

Η NOL σημείωσε ζημιές ύψους 57 εκ. δολαρίων, ενώ η Maersk Lines κατέγραψε ζημιές ύψους 120 εκ. δολαρίων.

Σημαντικές είναι οι ζημιές που κατέγραψαν οι ιαπωνικές MOL, NYK και Κ-Line ενώ ζημιές 245 εκ. δολ. σημείωσε η κορεατική Hanjin.

Πιο ανθεκτική, η OOCL είδε τα κέρδη της να υποχωρούν στα 175 εκ. δολ από 1,3 δισ. δολ και προειδοποίησε πως το έτος μπορεί να κλείσει με ζημιές.

Το ίδιο συνέβη και με την CMA CGM που είδε τα κέρδη της να κατρακυλούν στα 237 εκ. δολ από 1,6 δις.

Τα κέρδη της Evergreen υποχώρησαν κατά 98% στα 2,8 εκ. δολ. και της Hapag Lloyd κατά 70%.












ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.