Η πτώση των ναύλων παρέσυρε τα μεγέθη της Crude Carriers

Οι χαμηλοί ναύλοι στα δεξαμενόπλοια οδήγησαν την Crude Carriers του Ευάγγελου Μαρινάκη σε ζημιές, τόσο για το δεύτερο τρίμηνο του 2011 όσο και για το σύνολο του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Η εισηγμένη στο NYSE εταιρεία που θα συγχωνευτεί το επόμενο διάστημα με την άλλη εταιρεία του κ. Μαρινάκη, την εισηγμένη στο NASDAQ, την Capital product Partners, ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του 2011 ζημίες ύψους 7,5 εκατ. δολ. έναντι κερδών 5,721 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του 2010. Τα έσοδά της μειώθηκαν επίσης στα 9,8 εκατ. δολ. έναντι 20,7 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους τα έσοδα ανήλθαν στα 22,6 εκατ. δολ έναντι 28,2 εκατ. δολ., ενώ οι ζημίες έφθασαν τα 7,9 εκατ. δολ. έναντι κερδών πέρυσι ύψους 8 εκατ. δολ.













ΑΠΟ-marinews.gr
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
Μερική Αναδημοσίευση

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.