Σε 48ωρη απεργία εφοριακοί και τελωνειακοί

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη οι εργαζόμενοι στις εφορίες και στα τελωνεία σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν την Τετάρτη οι Ομοσπονδίες τους.

Επίσης, αποφασίστηκε να συνεδριάσουν εκ νέου μετά τη λήξη της απεργίας, προκειμένου να αποφασισθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. 



Εφοριακοί και τελωνειακοί αντιδρούν στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο που δεν θα περιλαμβάνει τελικά την «προσωπική διαφορά» στο επίπεδο των αποδοχών τους, όπως τους είχαν διαβεβαιώσει αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει στο ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος των εργαζομένων στις ΔΟΥ, η συμφωνία με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει η προσωπική διαφορά να δίνεται και σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους, όχι μόνον όσους υπηρετούν στο συγκεκριμένο υπουργείο.

«…Αυτό που εμείς συμφωνήσαμε δεν θα ισχύσει μόνο για εμάς. Οι όποιες διαφορές προκύψουν μεταξύ των αμοιβών που θα προβλέπει το νέο μισθολόγιο και των σημερινών μας αμοιβών θα καλυφθούν προς στιγμήν με "προσωπική διαφορά".» είχε πει ο κ. Γ.Γρίβας.

«Το ότι καταργείται το επίδομα "Δικαιώματα Βεβαίωσης και Είσπραξης Εσόδων υπέρ Τρίτων'' (ΔΙΒΕΕΤ) στους εφοριακούς και δεν θα είναι ένα επίδομα που θα ξεκινά από τα 600 ευρώ και θα φτάνει ως τα 1.300 ευρώ όπως σήμερα, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως ο υπάλληλος θα έχει και δραματική μισθολογική καθίζηση» είχε προσθέσει ο κ. Γρίβας.




















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.