Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο λιμάνι της Πάτρας

Βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Βενετία Ιταλίας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, συνελήφθησαν 48χρονος ημεδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος  και ο 28χρονος ημεδαπός συνοδηγός του, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικό σκύλο Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 11,5 κιλά κοκαΐνης.

Η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο της καμπίνας του οδηγού και συγκεκριμένα σε χειραποσκευή κάτω από το κρεβάτι, πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού, στην οποία είχαν τοποθετηθεί είκοσι δύο (22) ανισοβαρείς συσκευασίες.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατάσχεσε τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, τον τράκτορα του φορτηγού οχήματος, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ (300 €).

Μετά από έγκριση των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών, η διερεύνηση της υπόθεσης με σκοπό τη σύλληψη των παραληπτών της κοκαΐνης επεκτάθηκε στο λεκανοπέδιο Αττικής, όπου οι έρευνες της Λιμενικής Αρχής Πατρών σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μέσω Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται.




















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.