Νέο ρεκόρ συμμετοχών στα βραβεία Amver

Στις 136 ανήλθαν οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και στα 944 τα πλοία που τιμήθηκαν φέτος με τα βραβεία Amver, από το Propeller Club σε συνεργασία με την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών και την αμερικανική Ακτοφυλακή.

Πρόκειται για νέο ρεκόρ συμμετοχών, γεγονός που αναγνώρισε και ο εκπρόσωπος της αμερικανικής Ακτοφυλακής, ναύαρχος James Watson, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του ότι πότε σε άλλη εκδήλωση των Amver δεν είδε τόσες πολλές συμμετοχές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, τονίσθηκε η σημασία του προγράμματος Amver στην ενίσχυση της ασφάλειας της ζωής στη θάλασσα και το γεγονός ότι η ελληνόκτητη ναυτιλία έχει αγκαλιάσει το συγκεκριμένο θεσμό.

Τους βραβευμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Propeller Club, Αντώνιος Στάμος Φαράκλας, ενώ στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο γενικός γραμματέας του Propeller Club, Θεόδωρος Κόντες, και ο πρόεδρος της Intercargo, Νίκος Παπαδάκης.










ΑΠΟ-marinews.gr
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.