NEL LINES

Η NEL LINES θέλοντας να ενισχύσει την τουριστική κίνηση στη γενέτειρά της, τη Λέσβο, είχε την πρωτοβουλία να προτείνει στο Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Πρακτόρων (HATTA) να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι γνωριμίας στο νησί.  Έτσι , πολλά πρακτορεία-μέλη της HATTA, με τη στήριξη και τη διοργάνωση της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου, φιλοξενήθηκαν στο νησί με σκοπό να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτιστικό του πλούτο. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού και γνώρισαν αυτόν τον πολλά υποσχόμενο προορισμό.

Με την προοπτική της δημιουργίας ελκυστικών πακέτων ταξιδιού, επισκέφτηκαν με το πλοίο της NEL LINES «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.» το Αϊβαλί  της Τουρκίας, οπού έτυχαν λαμπρής υποδοχής και εξαιρετικής ξενάγησης.
Η κίνηση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι φιλοξενούμενοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η NEL LINES, πιστεύει και ελπίζει ότι η Λέσβος μπορεί να αποτελέσει ένα νησί με έντονο ενδιαφέρον και πρώτη προτεραιότητα στις επιλογές των Ελλήνων τουριστών.








ΑΠΟ-ellinikiaktoploia.net

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.