Δύο νέα πλοία στη «συλλογή» της Costamare


Στην αγορά δύο νέων πλοίων προχώρησε η Costamare, επενδύοντας έτσι 90 εκατ. δολάρια. Τα πλοία είναι μεταφοράς κοντέινερ ενώ όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από ευρωπαϊκές τράπεζες και αμερικανικούς επενδυτικούς οργανισμούς μέρους του νέου ναυπηγικού προγράμματός της.

Την ίδια ώρα η ναυτιλιακή εταιρεία εξασφάλισε την επέκταση συνολικά έξι πλοίων της με την MSC ενώ οι χρονοναυλώσεις θα της επιφέρουν έσοδα 207 εκατ. δολαρίων.

Η Costamare, της οποίας οι μετοχές διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, απέκτησε τα πλοία Viviana κατασκευής του 2003 και Ulsan κατασκευής του 2002, τα οποία θα παραμείνουν για δέκα χρόνια και 63 μήνες αντίστοιχα, ναυλωμένα στην MSC.

Ο ημερήσιος ναύλος για το Viviana, που μετονομάζεται σε Μessinia συμφωνήθηκε στα 29.000 δολάρια και για το Ulsan στα 16.500 δολάρια. Την ίδια στιγμή η Costamare πώλησε δύο πλοία από το στόλο της τα οποία είχαν κατασκευαστεί τη δεκαετία του '70 στην τιμή των 8 εκατ. δολαρίων.





Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.