94 ιδέες, τρία βραβεία

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος φοιτητικός διαγωνισμός της ΟΛΘ ΑΕ  για το νέο επιχειρηματικό σύνθημα (σλόγκαν) του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Από τη στιγμή που πριν από  αρκετούς μήνες η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ αποφάσιζε να εξαγγείλει τη διενέργεια πανελλήνιου φοιτητικού διαγωνισμού για τηνεξεύρεση του επιχειρηματικού συνθήματος,  δηλαδή του σλόγκαν, της εταιρίας η αγωνία στα γραφεία του λιμανιού ήταν μεγάλη. Θα υπάρξει ανταπόκριση;


Οι προτάσεις θα βρίσκονται στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί το επιχειρηματικό προφίλ της ΟΛΘ ΑΕ και το γεγονός ότι απευθύνε ται στην παγκόσμια αγορά; Θα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ≪καρδιά≫ του κέντρου της πόλης;Η εξέλιξη δικαίωσε –αν δεν  ξεπέρασε- τις προσδοκίες. Μέχρι τις 31 Ιουλίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία έληξε η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό, υποβλήθηκαν 94 προτάσεις από τις οποίες οι 81 ήταν ατομικέςκαι οι 13 ομαδικές. Η αξιολόγηση των προτάσεων πραγματοποιήθηκε από πενταμελή επιτροπή στην οποία συμμετείχαν ανώτερα στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ και καθηγητές ελληνικών πανεπιστημίων με ειδίκευση στο μάρκετινγκ και τη διοίκηση και οργάνωση λιμενικών επιχειρήσεων.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και απονεμήθηκαν τα ακόλουθα βραβεία:

Πρώτο βραβείο (1.000 ευρώ): Στους Δημήτρη Θεοδωράκο (τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) και Χριστίνα Στούπα (Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχεδιασμού Διοίκησης και Πολιτικής του Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου) με το σλόγκαν ≪Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Η νέα πύλη της Ευρώπης. Μετακινώντας Ηπείρους, συγκινώντας ανθρώπους≫(≪Port of Thessaloniki: Europe’s new gateway. Moving continents, moving people≫).

Δεύτερο βραβείο (600 ευρώ): Στην Άννα Ιωαννίδου (τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) με το σλόγκαν ≪Η εμπιστοσύνη σας, ο στόχος μας≫ (≪Your loyalty, our goal≫).

Τρίτο βραβείο (400 ευρώ): Στον Δημήτρη Στεφανή (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) για το σλόγκαν ≪Ανταλλάζουμε αξίες… Παγκόσμια≫ (≪Trading values… Globally≫).


*Από το Port.thess Που κυκοφορεί












ΑΠΟ-portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.