Αλληλεγγύη ΟΜΥΛΕ στους συνδικαλιστές της Χαλυβουργίας

Το ΔΣ/ΟΜΥΛΕ εκφράζει με ανακοίνωσή της την απεριόριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας».

Όπως αναφέρει «οι συνεχείς επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους και η αναίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων απαιτούν τον ενωτικό αγώνα των εργαζομένων και τη δημιουργία Κινήματος Αλληλεγγύης.

Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει συνεχείς αγώνες για την υπεράσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα των λιμανιών και των εργασιακών δικαιωμάτων, στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», καθώς και σε κάθε κλάδο εργαζομένων που υπερασπίζεται το δικαίωμα στη δουλειά, τις εργασιακές σχέσεις και τον δημόσιο πλούτο.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους για την επιτυχία του αγώνα τους σε κάθε χώρο δουλειάς».





Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.