Δαπάνη 549 εκατ. δολ. για αγορά πλοίων από Ελληνες εφοπλιστές

Στα 549 εκατ. δολάρια υπολογίζεται από την Allied Shipbroking η δαπάνη των Ελλήνων εφοπλιστών, από την αρχή του έτους, για την αγορά πλοίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, συνολικά έχουν αποκτηθεί 29 πλοία από τα οποία 13 είναι ξηρού φορτίου, 13 τάνκερ και τρία πλοία μεταφοράς κοντέινερ.
Στα ξηρού φορτίου έχουν επενδυθεί 214,4 εκατ. δολ., στα τάνκερ 266,1 εκατ. δολάρια και στα κοντέινερ 69 εκατ. δολ. Διεθνώς από τον Ιανουάριο από τα δέκα πρώτα ναυτιλιακά έθνη έχουν αγοραστεί 184 πλοία, αξίας 1,2 δισ. δολαρίων.




ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.