Κόντρα πολιτικών κομμάτων για την απεργία των ναυτικών

"Οι ναυτικοί δεν απεργούν αλλά συνήθως γίνεται κατάληψη πλοίων", υποστήριξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης, κληθείς να σχολιάσεις τις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.


Την ίδια ώρα, διαστάσεις πολιτικής αντιπαράθεσης έλαβε σχεδόν ώρες προ της έναρξης των 48ωρων κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αυτό καθ εαυτό το διεκδικητικό πλαίσιο που προβάλει η Ομοσπονδία καθώς πολιτικά κόμματα διασταύρωσαν τα ξίφη τους αλλά για τους «υποκινητές» των κινητοποιήσεων και την πολιτικής τους εξάρτηση.

Υπό τον φόβο να υπάρξουν γενικευμένες  συρράξεις σε λιμάνια από τα οποία διακινούνται αυτή την εποχή προς της κεντρικές ευρωπαϊκές αγορές οπωροκηπευτικά και άλλα εξαγώγιμα γεωργικά προϊόντα αλλά και με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να αποτραπεί έστω και στο παρά πέντε η ναυτεργατική κινητοποίηση συνέβη διυπουργική με την συμμετοχή των υπουργών Ανάπτυξης, Εργασίας, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη.

Η πλευρά των ναυτεργατών πάντως μέχρι ώρας παρέμενε Σύσκεψη υπό το φόβο σύρραξης… για την απεργία της ΠΝΟ αμετακίνητη των αποφάσεών της καθώς θεωρεί ότι δεν υφίσταται κυβερνητικός σχεδιασμός ικανός να απαντήσει στα αιτήματα που έχουν θέσει για το ΝΑΤ και τον Οίκο Ναύτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες παραγωγοί της Κρήτης και φορείς του νησιού συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της περιφέρειας και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα τοπικά μμε, δήλωσαν αποφασισμένοι να προστατέψουν τα προϊόντα τους ενώ ήδη ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ζήτησε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τα ευπαθή προϊόντα.









ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.