ΟΛΠ: Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την απομάκρυνση πλοίων


Στο πλαίσιο της συνέχισης εκκαθάρισης του λιμένος από ανενεργά και επικίνδυνα πλοία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε τη διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίηση και απομάκρυνση εκτός λιμενικής ζώνης Πειραιά των ακολούθων πλοίων :

1. Ρ/K “Απόλλων” Ν.Π. 4578 που βρίσκεται στο λιμανάκι Περάματος.
2. Π/Γ “Κως” Ν.Π. 70 που βρίσκεται βυθισμένο στο μώλο ΔΕΗ στο Κερατσίνι.
3. Φ/Γ “Βερισάριος” Ν.Π. 2320 που βρίσκεται στο λιμανάκι Περάματος.
4. Α/Κ “Αρχιπέλαγος” Ν.Π. 9082 που βρίσκεται στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και
5. Δ/Ξ “Αναστάσιος” Ν.Π. 3630 που βρίσκεται στο λιμανάκι Περάματος.

Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. έχει ήδη αναθέσει σε εκτιμητικές εταιρίες όλα τα απομείναντα ανενεργά πλοία, με στόχο στα πλαίσια του Ν. 2881/2001 να προχωρήσει με τους δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς στην απομάκρυνση όλων των πλοίων. Ειδικά για τα τρία εξ’ αυτών, τα οποία βρίσκονται στο λιμανάκι Περάματος, αρχίζει στην πράξη η ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του Δήμου για την απομάκρυνση από το λιμανάκι Περάματος όλων των εγκαταλειμμένων πλοίων.



ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.