Ν.Δ.: Ενημέρωση για τον Οίκο Ναύτου

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκαν σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Α. Λυκουρέντζος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος κ. Κ. Μουσουρούλης,  με την πρόεδρο του Οίκου Ναύτου κ. Μ. Δίπλα και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον Οίκο Ναύτου. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του Οίκου Ναύτου, το σύστημα Πρόνοιας και Περίθαλψης, που παρέχεται από το φορέα, το σύστημα Κοινωνικής Πρόνοιας (επιδότηση ανεργίας στα μέλη της ναυτικής οικογένειας, επιδότηση ΑΜΕΑ κλπ). 

Ενημερώθηκαν, επίσης, και για την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η οποία αναφέρει λεπτομερώς τα προβλήματα που ανακύπτουν με την απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου για την ενσωμάτωση του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ.

Η Νέα Δημοκρατία ενημέρωσε τη διοίκηση για την πάγια θέση της, σχετικά με τη διατήρηση της αυτοτέλειας του Οίκου Ναύτου.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα εκφραστεί και απευθείας στον υπουργό, είναι η αναστολή οποιασδήποτε απόφασης ένταξης από 1/4/2012, προκειμένου να δοθεί ικανός μεταβατικός χρόνος για να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις απρόσκοπτης λειτουργίας του φορέα και να διατηρηθεί η αυτοτέλειά του.









ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.