Λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν στο πλοίο από το οποίο αγνοείται ναυτικός!

Μετά τον γενικό έλεγχο του Πλοιάρχου του επιβατικού πλοίου «Ίλιον», διαπιστώθηκε ότι ένα μέλος του πληρώματος και πιο συγκεκριμένα ο β΄ Μηχανικός είχε πέσει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κεφαλονιάς.

Άμεσα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπό τον συντονισμό του οποίου ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του 40χρονου μηχανικού, με την συμμετοχή πλωτών περιπολικών, Ναυαγοσωστικού και Ελικόπτερου της Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και παραπλεόντων πλοίων με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Σε περαιτέρω έλεγχου του πλοίου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα τσιγάρων, χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά, ενώ από την καταμέτρηση που ακολούθησε με τον κατάπλου του στο λιμάνι της Κεφαλονιάς, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 7.560 κούτες τσιγάρα, ενώ κατά δήλωση του πληρώματος το συνολικό φορτίο ήταν 16.000 κούτες, όπου μέρος αυτού που δεν βρέθηκε απορρίφθηκε από αυτούς στη θάλασσα.
Από την Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας συνελήφθησαν τα πέντε μέλη του πληρώματος, τρεις Έλληνες και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ο 59χρονος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του πλοίου καθώς και ένας 69χρονος.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ το πλοίο και η ποσότητα των τσιγάρων κατασχέθηκαν.


ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.