Βρέθηκε πλοίο για τις Βόρειες Σποράδες

Το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας» της Ναυτικής Εταιρίας Σκύρου καλείται να δώσει προσωρινή λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Βορείων Σποράδων με την ηπειρωτική Ελλάδα.


Τα δρομολόγια θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη, οπότε και αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη στη δεξιά μηχανή του «Εξπρές Σαντορίνη».
Το «Αχχιλέας» θα αποπλεύσει από την Κύμη την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί και θα πάει στην Αλόννησο, στη Σκόπελο και στη Σκιάθο για να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου στις 19:20 το απόγευμα.
Την Πέμπτη, όπως ανακοινώθηκε από τη Ναυτική Εταιρία Σκύρου, το πλοίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί, με προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κύμη στις 6 το απόγευμα.


ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.