Χωρίς οχηματαγωγό πλοίο οι Β. Σποράδες

Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη θα μείνουν χωρίς συμβατικό πλοίο παραμένουν οι Βόρειες Σποράδες.
Αιτία, η μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σαντορίνη» την Κυριακή, κατά την διάρκεια του μεσημβρινού προγραμματισμένου του δρομολογίου (Αλόννησος, Σκόπελος, Σκιάθος, Βόλος), στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκοπέλου και Σκιάθου.

Το σκάφος, που κατέπλευσε στο λιμάνι της Σκιάθου, ώστε οι επιβάτες του να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον Βόλο, με ταχύπλοο σκάφος της ίδιας εταιρείας, μεταφέρθηκε στον Βόλο κενό επιβατών, μεταφέροντας ωστόσο τα οχήματα των επιβατών, τα οποία και παρέλαβαν από το λιμάνι του Βόλου.
Σύμφωνα με το e-volos.gr, oι τεχνικοί της εταιρείας, οι οποίοι έφτασαν από τον Πειραιά στον Βόλο, διαπίστωσαν την βλάβη και εκτίμησαν ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει αποκατασταθεί.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι αν και η μετακίνηση των επιβατών πραγματοποιείται με ταχύπλοα σκάφη και σαφώς με ακριβότερο εισιτήριο, στα νησιά δεν μπορούν να μεταφερθούν οχήματα και ως εκ τούτου παρουσιάζεται πρόβλημα με την τροφοδοσία των νησιών.




ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.