Απονομή των πιστοποιητικών (S.G.C.) «Shipbroking Gnosis Certificate»

Φωτό: Ο Πρόεδρος του Σωματείου
Γιάννης Παχούλης με τον 
τραπεζίτη Γιώργο Ξηραδάκη
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Έλληνες ναυλομεσίτες συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΜΕΤROPOLITAN, για την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας τους.
Υπήρξε αθρόα συμμετοχή από ναυλομεσίτες μέλη του Σωματείου, και γενικά από Ναυτιλιακούς παράγοντες.

 Ταυτόχρονα έγινε και η απονομή των πιστοποιητικών (S.G.C.) «Shipbroking Gnosis Certificate» που προσυπογράφεται και από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στους επιτυχόντες υποψηφίους των τελευταίωνεξετάσεων.

Ο θεσμός αυτός που πρωτοτυπεί στα ναυτιλιακά δρώμενα (όχι μόνο Πανελλήνια), έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε φοιτητές Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων Ελλάδος και εξωτερικού, όσο και σε Υπαλλήλους Ναυτιλιακών γραφείων, Πλοιάρχους εν ενεργεία του Ε.Ν. αλλά και Π.Ν.

Τα θέματα συζήτησης ανάμεσα στα μέλη και τους προσκεκλημένους ήταν ως συνήθως η τάση της ναυλαγοράς και η επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων του
Σωματείου, στα οποία διδάσκουν εθελοντικά έμπειροι εν ενεργεία ναυλομεσίτες.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η συμμετοχή των διδασκομένων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς κάθε χρόνο.
Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να διεισδύσουν στους Μαιάνδρους των ναυτιλιακών γνώσεων στην πράξη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του
Σωματείου.




ΠΗΓΗ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.