Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ναυπηγοεπισκευαστές: Δώστε λύση τώρα σε Σκαραμαγκά - Ελευσίνα


Την άμεση επαναλειτουργία του εμπορικού τμήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την επίλυση των προβλημάτων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ζητεί η Ενωση Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο ναυπηγεία, σε συνδυασμό με τη στάση που κρατούν οι συνδικαλιστές οργανώσεις στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνουν επιχειρήσεις, να έχει φτάσει στα όριά της η εργατική οικογένεια και οι εργοδότες να οδηγούνται στη φυλακή με χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις.


Μάλιστα, η Ενωση καταγγέλλει το Συνδικάτο Μετάλλου, κατηγορώντας το ότι, με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγέλλει, «κανένας πλέον δεν θέλει να φέρει το καράβι του για επισκευή στο Πέραμα».

«Η στάση σας και ο σκοπός σας είναι να διαλύσετε τη Ζώνη για να έχουν δουλειά τα ναυπηγεία στην Κίνα και στη γειτονική Τουρκία. Δεν σας ενδιαφέρει ο χώρος», σημειώνει η εργοδοτική Ενωση. Από την άλλη πλευρά, το συνδικάτο καταγγέλλει ότι μέρος του γενικότερου σχεδίου είναι και η παράδοση του λιμανιού του Πειραιά στα μονοπώλια και η αλλαγή χρήσης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης».

Στον αντίποδα, η Ενωση Ναυπηγοεπισκευαστών ζητεί και αυτή από την πολιτεία τη χωροθέτηση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, τη δημιουργία ενιαίου φορέα που μπορεί να ενταχθεί σ' αυτόν και το σημερινό τμήμα του εμπορικού τμήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, με συμμετοχή στο δ.σ. και των χρηστών του λιμανιού, ώστε να εξασφαλιστεί έτσι η βιωσιμότητα της Ν/Ζώνης και να μείνει σε ελληνικά χέρια.ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική - marinews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637