Η Navios αγοράζει τρία δεξαμενόπλοια

Στην αγορά τριών δεξαμενόπλοιων ne bloc, αντί συνολικού ποσού 84,81 εκατ. δολ., προχώρησε η Navios Corporation της Αγγελικής Φράγκου, σύμφωνα με το ναυλομεσιτικό οίκο Allied Shipbroking.

Πρόκειται για τα δεξαμενόπλοια «Box» (2009) 50.366 dwt, «Buddy» (2009) 50.469 dwt και «Bull» (2009) 50.542 dwt.



Η κίνηση αυτή της Νavios ήταν η σημαντικότερη της προηγούμενης εβδομάδας στον τομέα των αγοραπωλησιών πλοίων όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ναυλομεσιτικού οίκου.

Από την αρχή του έτους τα ελληνικά εφοπλιστικά συμφέροντα έχουν αποκτήσει 83 πλοία εκ των οποίων 27 bulk carriers, 25 δεξαμενόπλοια και 21 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων επενδύοντας 2,28 δισ. δολ.

Για πλοία ξηρού φορτίου επένδυσαν 949 εκατ. δολ., για δεξαμενόπλοια 787,7 εκατ. δολ. και για containerships 544,7 εκατ. δολ.

Από την αρχή του χρόνου έχουν αλλάξει χέρια συνολικά 532 πλοία εκ των οποίων 262 πλοία ξηρού φορτίου, 214 δεξαμενόπλοια, 51 containerships και πέντε πλοία ψυγεία.





















ΑΠΟ-marinews.gr ΜΕ ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.