Πληρωμή χρωστούμενων οδοιπορικών στα στελέχη του Λιμενικού


Από την αρχή του έτους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε αποφασίσει να υποστηρίξει το χρόνιο αίτημα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την πληρωμή των χρεωστούμενων οδοιπορικών – μεταθέσεων ύψους € 6,6 εκατ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, είχε ανακοινώσει στις 22/11 σε συνέντευξη Τύπου ότι καταβαλλόταν κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
Πράγματι, μετά τις συνεχείς προσπάθειες του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, αρμόδιου για την Ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας, κ. Αθανασίου Χριστόπουλου, μόλις προχθές ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των παραστατικών των οδοιπορικών 2005 – 2010, η πλειοψηφία των οποίων μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων – στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.



ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.