Οξύνεται η αντιπαράθεση Δήμου Πειραιά – ΟΛΠ


Ανεβαίνουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση μεταξύ της Δημοτικής αρχής του Πειραιά και του ΟΛΠ για έργα που εξαγγέλθηκαν και αφορούν στις λειτουργίες του επιβατικού λιμένα και δη των χώρων που είναι υπό τον έλεγχο του Οργανισμού.
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση-απάντηση του ΟΛΠ στις αιτιάσεις του Δήμου η Δημοτική αρχή επανήλθε με νέα ανακοίνωσή της στην οποία και αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Δυστυχώς ο Πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης με τα όσα ισχυρίζεται επιβεβαιώνει  ότι  επέλεξε να δώσει τη μάχη της οπισθοφυλακής. Αναζητεί εναγωνίως συνενόχους των αποφάσεών
του στο παρελθόν. Εκεί είναι βέβαιο ότι θα βρει όχι μόνο συνενόχους στα σχέδιά του που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του Πειραιά, αλλά και αρκετούς ενόχους για την εγκατάλειψη της πόλης για δεκαετίες.
Ο κ. Ανωμερίτης επέλεξε το παρελθόν. Ο Πειραϊκός λαός όμως είναι εκείνος που επιλέγει το παρόν και το μέλλον του.
Οι Πειραιώτες λένε  όχι στην κατασκευή του Monorail, ενός “έργου” πανάκριβου που δεν υπάρχει σε κανένα μεγάλο λιμάνι της Ευρώπης, αποκόπτει την πόλη από το θαλάσσιο μέτωπο της και βλάπτει σοβαρά τη λειτουργία της.
Ο Πειραϊκός λαός λέει ναι στην κατασκευή της υπόγειας σήραγγας που θα ενώνει το ΣΕΦ με το λιμάνι και το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Ο Πειραιάς θα γυρίσει σελίδα, θα κερδίσει τη μάχη της ανάπτυξης και του καλύτερου αύριο και θα αφήσει πίσω του τις καταστροφικές επιλογές του χθες.»





ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.