ΟΛΠ: Κέρδη αναμένει για το 2011

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ θα εισηγηθεί επίσης πολιτικές marketing και εμπορικές συμφωνίες στους τομείς των εμπορευματοκιβωτίων και της κρουαζιέρας

Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Ανωμερίτης θα παρουσιάσει στα μέλη του την οικονομική πορεία του οργανισμού ενώ θα αναλύσει τις προοπτικές του για το 2011.

Ο κ. Ανωμερίτης έχει αναφέρει ότι ο ΟΛΠ το 2010 από τις ζημιές θα περάσει σε κέρδη ενώ έχει
περιγράψει τους τομείς της κρουαζιέρας και της διακίνησης οχημάτων (car terminal) ως μεγάλης σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη του Πειραιά.
MarketingΣτην ίδια συνεδρίαση θα εισηγηθεί επίσης πολιτικές marketing και εμπορικές συμφωνίες στους τομείς των εμπορευματοκιβωτίων και της κρουαζιέρας.
Η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς βρίσκεται αυτό το διάστημα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με εταιρείες που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για το λιμάνι του Πειραιά ως επιβατικό αλλά και ως κοντέινερ terminal. Ειδικά στην κρουαζιέρα ο οργανισμός ενδιαφέρεται να συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με εταιρείες που θα επιδιώξουν και επενδύσεις σε ανωδομές παράλληλα με τον ελλιμενισμό των πλοίων τους.
Εξάλλου στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ θα συζητηθεί το θέμα της επιστολής που έχει απευθύνει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον οργανισμό, όπως και σε όλες τις εισηγμένες ΔΕΚΟ, προκειμένου στα θέματα μισθολογικής πολιτικής να υιοθετήσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις μη εισηγμένες ΔΕΚΟ.
Σύμφωνα με τις γενικές κατευθύνσεις, όπου δεν υπάρχει συμφωνία διοίκησης και εργαζομένων, οι περικοπές μισθών θα επιβληθούν μέσω γενικής συνέλευσης από το βασικό μέτοχο που είναι το Δημόσιο.
Ιδιομορφίες
Πάντως, ο ΟΛΠ είναι μία εταιρεία με αρκετές ιδιομορφίες στην εργασία του προσωπικού του ενώ η σημερινή του διοίκηση έχει επισημάνει πολλές φορές ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην εργασιακή ειρήνη ώστε το λιμάνι να δουλεύει συνεχώς και να αποκαταστήσει την καλή του φήμη στις διεθνείς αγορές.

Απο το - http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=91601148

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.