Allure of the Seas: Πέρα από κάθε φαντασία

Το ολοκαίνουργιο, ονειρικό Allure of the Seas της Royal Caribbean, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, είναι εδώ και... έχει μοναδική «προσωπικότητα». Μία «προσωπικότητά» που επαναπροσδιορίζει την έννοια της κρουαζιέρας, φτάνει τη διασκέδαση στο απόγειο της και σηματοδοτεί έτσι την έναρξη μίας νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιων.


  Οι 37 διαφορετικές κατηγορίες καμπίνων ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των επιβατών, έχοντας η κάθε μία το δικό της στυλ και «άποψη» όσον αφορά στη χαλάρωση και τη ξεκούραση. Ταυτόχρονα, όλες οι κατηγορίες καμπίνων υπηρετούν πιστά τον απαράβατο κανόνα πολυτέλειας και άνεσης που χαρακτηρίζει τη Royal Caribbean, αποκαλύπτοντας στους επιβάτες επιλογές διαμονής που, απλά, δεν είχαν καν φανταστεί ότι υπάρχουν. Όμως αυτή ακριβώς η διαρκής αίσθηση έκπληξης είναι κάτι που ακολουθεί τον κάθε επιβάτη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή πάνω στο Allure of the Seas.

  Οι επιβάτες αυτού του κρουαζιερόπλοιου έχουν να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όπως, για παράδειγμα, να ανακαλύψουν ότι ξαφνικά το Central Park αποφάσισε να μετακομίσει στη θάλασσα και να βρει το νέο του χώρο ακριβώς στο κέντρο του Allure of the Seas. Με τα ήσυχα κατάφυτα μονοπάτια του, τα πλούσια δέντρα του, τα μεθυστικά αρώματα των λουλουδιών του αλλά και τον δικό του ουρανό καταφέρνει να παρασύρει τους επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία: ένα υπέροχο πάρκο ταξιδεύει μαζί τους πάνω στη θάλασσα αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο που έβλεπαν την κρουαζιέρα ως σήμερα.



  Απόλυτη ευεξία αλλά και χαλάρωση υπόσχεται το Vitality at Sea Spa και Fitness Center, το Pool & Sports Zone με τις πολυάριθμες επιλογές άθλησης, χαλάρωσης και προσωπικής φροντίδας. Οι διαφορετικές θεματικές «γειτονιές» του κρουαζιερόπλοιου - Boardwalk, Royal Promenade, Adventure Ocean Youth Zone, πλάθουν μια ατμόσφαιρα πραγματικής πολιτείας με κάθε μία από τις «γειτονιές» να είναι απολύτως ανεξάρτητη προσφέροντας απεριόριστες επιλογές για φαγητό, shopping και διασκέδαση.

 Η βραδινή διασκέδαση στο Allure of the Seas κάνει ακόμα και την πιο κοσμοπολίτικη πόλη να ζηλέψει. Το μιούζικαλ Chicago, το Aerial Acrobatic Show Blue Planet ή το Aquatheatre Extravaganza του Oceanaria, τα πολυποίκιλα εστιατόρια, τα comedy shows, οι βραδιές jazz και όλες οι άλλες αναρίθμητες αλλά και πρωτότυπες βραδινές δραστηριότητες, ανταγωνίζονται σθεναρά μεταξύ τους για το ενδιαφέρον των επιβατών και κάνουν κάθε βραδιά να φαντάζει...μικρή, αφού δεν μπορεί να χωρέσει τις τόσες επιλογές διασκέδασης.

 Η έβδομη τέχνη έχει την τιμητική της στο κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas με αναρίθμητες ταινίες διαθέσιμες και στη μεγάλη αλλά και στην μικρή οθόνη. Όμως αυτό το κρουαζιερόπλοιο δεν θα μπορούσα παρά να δώσει μία νέα διάσταση στην εμπειρία του σινεμά προβάλλοντας για πρώτη φορά σε κρουαζιέρα ταινίες σε 3D οθόνες.

Ειδική μελέτη έχει γίνει για τους μικρούς και νεαρούς επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου. Η συνεργασία του Allure of the Seas με την DreamWorksEntertainment πραγματοποιήθηκε για να δώσει «ζωή» στους πιο αγαπημένους χαρακτήρες cartoon που αποφάσισαν να κάνουν παρέα στους επιβάτες καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας με μοναδικές παραγωγές και ευφάνταστα events.
To Allure of the Seas δίνει άλλη προοπτική στον τρόπο που βλέπαμε την κρουαζιέρα και ανοίγει καινούργιους δρόμους στις επιλογές διασκέδασης εν πλω, μαρτυρώντας για μια ακόμη φορά την στάση της Royal Caribbean απέναντι στην κρουαζιέρα: να μας προσφέρει πάντοτε πολλά περισσότερα από όσα είχαμε φανταστεί.

 ΑΠΟ - http://www.nautilia.gr
Aπο τον/την Maroulis Nikos  

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.