Πώληση δεξαμενόπλοιου από θυγατρική της εταιρίας "Η Καθημερινή ΑΕ"

Στην πώληση του δεξαμενόπλοιου m/t Okeanis, Νηολογίου Πειραιά, προχώρησε η θυγατρική της εταιρίας "Η Καθημερινή ΑΕ", "Αργοναύτης Εταιρία Επενδύσεων στην Ποντοπόρο Ναυτιλία". Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπεγράφη από την πλοιοκτήτρια θυγατρική της εταιρίας συμφωνητικό πωλήσεως και η παράδοση του πλοίου συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μέχρι 4 Απριλίου 2011.
Το συμφωνηθέν τίμημα για την πώληση του πλοίου είναι 18.750.000 δολ., καταβλητέο τοις μετρητοίς με την παράδοση του πλοίου, ενώ θα καταβληθεί από την αγοράστρια, εντός πέντε εργασίμων ημερών από την πιο πάνω ημερομηνία, το 10% του τιμήματος σε κοινό λογαριασμό της πωλήτριας και αγοράστριας, προς εξασφάλιση της τήρησης των υποχρεώσεων της αγοράστριας, κάτω από το συμφωνητικό πωλήσεως.

Απο -  http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.