Ο νεαρός εφοπλιστής με την πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι



Το ζευγάρι συγκαταλέγεται στους new comers της κοσμικής ζωής των ευρωπαϊκών σαλονιών. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάνει γνωστή τη σχέση του και ακολουθείται κατά πόδας από τους παπαράτσι. Mία από τις πιο περιζήτητες εργένισσες του Λονδίνου, η Λίντια Φόρτε, κόρη του Ρόκο Φόρτε, ιδιοκτήτη πάμπολλων ξενοδοχείων σε ολόκληρο τον κόσμο, και ο Δημήτρης

Χανδρής, που αποτελεί τη next generation της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, είναι μαζί. Το ειδύλλιο αυτό μάλιστα έχει κάνει τα αγγλικά media να πάρουν φωτιά, γι’ αυτό και δεν ξαφνιάστηκε κανείς όταν το γνωστό περιοδικό «Tatler» είχε πριν από λίγο καιρό κάνει ολόκληρο αφιέρωμα στο ζευγάρι.
Ο Δημήτρης, 24 ετών, θέλοντας να ακολουθήσει τον δρόμο των σπουδών του στα οικονομικά, απαρνήθηκε προς στιγμή τα οικογενειακά τάνκερ και εργάζεται σε γνωστή τράπεζα του Λονδίνου. Η Λίντια, από την άλλη, επιβλέπει τα ξενοδοχεία της οικογένειας πραγματοποιώντας ταξίδια, πότε από δω και πότε από κει. Ομως χρόνος για κοινές εξόδους πάντα υπάρχει.


«Παρόλο που στην αρχή οι δύο νέοι δεν ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και απέφευγαν τις κάμερες όπως ο διάβολος το λιβάνι, οι κοινές έξοδοι των τελευταίων μηνών τούς έκαναν να ανοιχτούν περισσότερο», υποστηρίζουν οι κοσμικοί κύκλοι του Λονδίνου και συνεχίζουν:

«Στην αρχή ήταν τελείως αρνητικοί στο να διαρρεύσει στον Τύπο έστω και μια κοινή τους φωτογραφία. Κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση αυτή, ακόμη και από τις οικογένειές τους. Από τον περασμένο Δεκέμβριο όμως που πραγματοποιήθηκε το κάλεσμα της Lifeline (σ.σ.: μέλος της διοικητικής ομάδας της οποίας στο Λονδίνο είναι η Λίντια και μάλιστα με πολύ ενεργή συμμετοχή) στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο ‘‘Claridge’s’’ και οι φωτογράφοι τούς έβγαλαν μαζί δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να κρύβονται. Ηταν κάτι σαν επισημοποίηση της σχέσης τους».

Οι διακοπές στην Ελλάδα και η μυθική έπαυλη


Ο Δημήτρης είναι ο γιος του billionaire Γιάννη Χανδρή και της Τίνας Κουμαντάρου, από τις πιο σεβαστές εφοπλιστικές οικογένειες της βρετανικής πρωτεύουσας. Η οικογένεια Φόρτε, από την άλλη, διαθέτει χρήμα και αριστοκρατικό αέρα, αφού ο πάτερ φαμίλιας διαθέτει τον τίτλο του sir. Δημήτρης και Λίντια γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μέσω κοινής παρέας. Εδώ και χρόνια είναι μαζί, με διάλειμμα μόνο μιας περιόδου, όταν οι φήμες αλλά και τα περιοδικά ήθελαν την άτακτη Λίντια να πέφτει στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι. «Παρόλο που η σχέση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την ίδια, οι κοσμικοί κύκλοι του Λονδίνου τη γνώριζα. Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ξετρελαμένος μαζί της και επομένως δεν δίσταζε υπό τη συνοδεία της να δίνει το ‘‘παρών’’ σε ξέφρενα πάρτι με πολύ χορό αλλά και αλκοόλ, προτιμώντας  την παρέα και άλλων φίλων, προκειμένου να θολώνουν τα νερά στους ενοχλητικούς παπαράτσι. Το Μπάκιγχαμ ήξερε για τη συγκεκριμένη σχέση αλλά έκανε τα στραβά μάτια, θεωρώντας το όλο θέμα ένα ακόμη επιπόλαιο love story του εκκεντρικού Χάρι, που έχει πάντα τον τρόπο να προκαλεί πονοκέφαλο στο παλάτι» λένε κάποιοι.



Σήμερα, Δημήτρης και Λίντια περνούν πολλές ώρες μαζί, δίνοντας το «παρών» σε privé clubs του Λονδίνου, κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα και επιλέγοντας ιαπωνικές νοστιμιές σε δημοφιλή στέκια όπως το «Ζοοma».

 Ο Δημήτρης Χανδρής είναι ένας γνήσιος αριστοκράτης. Συγκαταλέγεται στη χρυσή next generation και αποτελεί μέλος του κλειστού Bullingdon Club, στο οποίο ανήκουν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Συντηρητικών Ντέιβιντ Κάμερον. Συναναστρέφεται πολλούς από τους γόνους γνωστών εφοπλιστών από το City και οι φίλοι του τον θεωρούν bon viveur νέας κοπής, που έχει μεγαλώσει κυριολεκτικά στα πούπουλα.



Ακόμη και το σπίτι της οικογένειας Χανδρή στο Λονδίνο είναι μυθικό, αφού πρόκειται για μια έπαυλη είκοσι δωματίων. Οι Ελληνες αναφέρονται σε αυτό με δέος, καθώς καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Είναι από τα πιο αριστοκρατικά οικήματα, η αξία του οποίου, σύμφωνα με τους γνώστες, πραγματικά ζαλίζει. Βρίσκεται μάλιστα στη φημισμένη Εaton Square, όπου διατηρούν μονοκατοικίες πολλοί Βρετανοί μεγιστάνες.

Ενας γόνος με δυνατή προίκα


Οι Χανδρήδες είναι μια ολόκληρη δυναστεία. Πρόκειται για ανθρώπους που αποπνέουν ευγένεια και κύρος στα εφοπλιστικά σαλόνια της Ευρώπης.



Ο πατέρας του Δημήτρη, Γιάννης Χανδρής, ζει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι Βρετανός υπήκοος, σύμφωνα με το αρχείο του Companies Ηouse. Μαζί με τα αδέλφια του διαχειριζόταν τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στο κόσμο, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρείες όπως η «Cunard», η Ρ&Ο και η «Union Castle». Η οικογένεια Χανδρή διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία στη Βρετανία και εκτιμάται ότι το 50% της εταιρείας ακινήτων «London & Cambridge Ρroperties» τής ανήκει.

Ο Γιάννης Χανδρής συγκαταλέγεται στους πιο πλούσιους Ελληνες του Λονδίνου, καθώς σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες η περιουσία του ξεπερνά τα 600 εκατ. λίρες.
Απο το - http://www.protothema.gr/thema-people/article/?aid=100029

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.